FAQ

FAQ

Pogosta Vprašanja in naši odgovori

Sedež podjetje Irtis d.o.o., se nahaja na naslovu Radana vas 2a, 3214 ZREČE. Dosegljivi smo vsak dan v tednu od 8.00 do 16.00 ure (pon-pet).

Lahko, vendar je zaželjeno, da se za točen termin-uro vnaprej dogovorimo, kajti le tako se vam lahko v celoti posvetimo.

Vse cene, ki jih izračunate v spletni aplikaciji so točne, v postopku naročila se prišteje le strošek poštnine, v kolikor tiskovin ne prevzamete sami v naši poslovalnici. Poštnina se samodejno obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

S kvaliteto tiska smo zadovoljili številne naročnike (društva, agencije, posameznike,…), pa vendar, če z izdelkom ne boste zadovoljni vam preprosto vrnemo znesek, ki ste ga plačali.

V kolikor gre za digitalni tisk običajnih tiskovin lahko, v tem primeru pošljite datoteko na naš E-Mail in pripišite vaš naslov. V kolikor gre za offset tisk ali XXL-digitalni tisk, pa žal zaradi tehničnih razlogov poskusni odtis ni mogoče izdelati.

Na razpolago je več načinov plačila: plačilo po predračunu, plačilo po povzetju, plačilo z gotovino ali plačilo po valuti – zamik plačila (velja le za podjetja s katerimi imamo sklenjeno pogodbo).

Vas zanima še kaj?Kontaktirajte nas