O nas

Kvalitetne tiskarske in grafične storitve

Tiskarna Irtis je kreativna točka in sodobni one stop shop, ki na enem mestu nudi celovite tiskarske storitve; tisk promocijskega materiala kot so vizitke, letaki, katalogi, bloki, zloženke in druge tiskovine, XXL velikoformatni solventni tisk za zunanjo in notranjo uporabo, UV tisk, TAMPO tisk, dotisk in vezenje na tekstil, ogromno izbiro tekstila (majic, kap, delovnih oblačil, flisov, hoodijev…), promocijskih stojal, zastav ter tisk nalepk za celotno ali delno polepitev vozil, dodelavo tiskovin, izdelavo in izsek embalaž, table, obešanke, etikete in maloserijska embalaža. Naše korenine segajo v leto 1993, ko smo začeli tiskati na enobarvnem offset stroju. Dandanes pa tiskamo na 4-6 barvnih offset strojih, digitalnih in UV tiskalnikih. Pri nas vam prav tako nudimo kompletno grafično podobo podjetja in realizacijo.

Visoko kvalitetne storitve po ugodnih cenah

Pri svojem delu skrbno upoštevamo želje naših strank, saj verjamemo, da je dobra komunikacija ključ do uspeha in zadovoljstva naših kupcev. Zagotavljamo vam hiter odziv in storitve, ki bodo v prid in v veselje vam in vašim strankam ter poslovnim partnerjem.

Kmalu na voljo
Mnenja naših strank

Kaj o nas menijo naše stranke?

S podjetjem Irtis, d.o.o. sodelujemo že več kot 10 let. Izkazali so se za partnerje, ki bodo vedno šli korak dlje.

Janez Možina

Fantje so res super. Hitri, kvalitetni in odzivni. Priporočam!

Matej Kovačič

Irtis hvala vam za izjemno hitro dobavo, rešili ste nas.

Tadej Leban

FAQ

Pogosta Vprašanja in naši odgovori

Sedež podjetje Irtis d.o.o., se nahaja na naslovu Radana vas 2a, 3214 ZREČE. Dosegljivi smo vsak dan v tednu od 8.00 do 16.00 ure (pon-pet).

Lahko, vendar je zaželjeno, da se za točen termin-uro vnaprej dogovorimo, kajti le tako se vam lahko v celoti posvetimo.

Vse cene, ki jih izračunate v spletni aplikaciji so točne, v postopku naročila se prišteje le strošek poštnine, v kolikor tiskovin ne prevzamete sami v naši poslovalnici. Poštnina se samodejno obračuna po ceniku Pošte Slovenije.

S kvaliteto tiska smo zadovoljili številne naročnike (društva, agencije, posameznike,...), pa vendar, če z izdelkom ne boste zadovoljni vam preprosto vrnemo znesek, ki ste ga plačali.

V kolikor gre za digitalni tisk običajnih tiskovin lahko, v tem primeru pošljite datoteko na naš E-Mail in pripišite vaš naslov. V kolikor gre za offset tisk ali XXL-digitalni tisk, pa žal zaradi tehničnih razlogov poskusni odtis ni mogoče izdelati.

Na razpolago je več načinov plačila: plačilo po predračunu, plačilo po povzetju, plačilo z gotovino ali plačilo po valuti - zamik plačila (velja le za podjetja s katerimi imamo sklenjeno pogodbo).

Vas zanima še kaj?Kontaktirajte nas