Poslovna (promocijska) darila

POSLOVNA (PROMOCIJSKA) DARILA

Poslovna darila in promocijska darila so izkaz hvaležnosti za dobre poslovne odnose, medsebojno sodelovanje ali obdarovanje svojih zaposlenih. Poslovna darila in promocijska darila so sestavina poslovnega protokola in predvsem poslovnega bontona. So eden izmed načinov, kako sooblikujemo in negujemo poslovne odnose. Poslovna darila si izmenjujemo ob poslovnih stikih ali ob pomembnih osebnih obletnicah.

Pri nas najdete zanimiva, atraktivna in uporabna poslovna in promocijska darila. Širok izbor in vsakoletne novosti so stalnica v naši ponudbi kakovostnih izbranih artiklov. Pri izbiri primernega darila vam bomo z veseljem svetovali in vas usmerili. Darila lahko okitimo z vašim logotipom ali napisom. Glede na material artikla izbiramo med tiskanjem, graviranjem ali vezenjem.

Poslovna darila dokazano širijo prepoznavnost blagovne znamke, pospešujejo prodajo in krepijo pripadnost podjetju. Tisk, graviranje ali vezenje nanje je mogoče izvesti na praktično vsak material. Statistika kaže, da bodo prejemniki bolj verjetno sodelovali z vašim podjetjem v bodoče.

 

Ste zainteresirani za kakšno izmed naših storitev?
Kontaktirajte nas.